Valtakunnalliset Yrittäjänaispäivät 20.-21.4.2013 Tampereella

Suuri yhteinen rutistuksemme, Valtakunnalliset Yrittäjänaispäivät ovat onnellisesti ohitse. Tapahtuma onnistui hyvin! Mukana oli yli 200 yrittäjänaista eri puolilta Suomea, mikä on uusi osallistujaennätys.

Tärkeä yhteiskunnallinen kannanottomme vanhemmuuden kustannusten jakamisesta sai lisää tärkeää huomiota mm. lauantaiaamun Vaikuttajien aamiaisella.

Teeman Hauskaa saa olla – rahaa pitää tulla! ympäriltä saimme kuulla monia erittäin mielenkiintoisia puheenvuoroja.
Erityisen paljon kiitosta sai professori Marja-Liisa Mankan puheenvuoro Työn ilo sekä toimitusjohtaja Pertti Mikael Palmrothin omakohtainen kertomus konkurssista ja sen läpikäymisestä.

Lauantai oli hieno päättää pormestarimme Anna-Kaisa Ikosen emännöimään vastaanottoon Tampereen Raatihuoneella.

Sunnuntaiaamun Hyvän Mielen Aamiainen ja ulkoilmatapahtuma Laikunlavalla saivat myös paljon kiitosta.

Hotelli Ilves toimi kokouspaikkana erinomaisesti.

Tässä vielä muutamia osallistujilta tulleita palautekyselyn vastauksia:

”Aah, olen niin tyytyväinen päivien antiin, ihan vielä tiistainakin hehkutan Virkistyspäivien annista. K I I TO S!”

”Tapahtuma oli hanskattu ammattimaisesti sekä substanssin että käytännön osalta.” Seija Estlander

”Minusta Naisyrittäjäpäivät olivat varsin onnistuneet, ohjelmat, ruoka olivat hyviä, aikataulutus onnistunut, säätila oli suosiollinen, hotellihuone rauhallinen.
Kiitokset siis Tamperen yrittäjänaisille onnistuneesta yrittäjäpäiväjärjestelystä.”

”Kiitos teille kaikille sinne. Teillä oikeeeesti oli hyvät päivät. Monipuoliset ja mielenkiintoiset aiheet.”

”Oli mielestäni naisyrittäjäpäivien paras tilaisuus tuo hyvän mielen aamiainen, kiitos siitä! Olisi tosiaan kiva saada nuo yrittäjien aamiaistapahtumat myös Tampereelle.”

”Hei, Kiitokset myös meidän puolesta – on ollut ilo soitella asiakkaita läpi tapahtuman jälkeen, kun moni on kertonut osallistuneensa viikonloppuun ja saaneensa sieltä paljon uutta ajateltavaa ja energiaa. Muutama kukkakauppiaskin kertoi heränneensä eloon tuon viikonlopun jälkeen. Aurinkoisin terveisin, Susanna Myllymäki , KUITUKUU OY ”

”Tuntuu vaikeelta alkaa arvostelemaan, kun kaikki tuntui menevän niin ”tiptop” -kohdalleen

Aikataulut pitivät, ohjelmat ja luennot alkoivat kuten oli kirjoitettu. Ruoka oli hyvää illallisella ja aamiaispöydät notkuivat herkkuja.
Tulin jopa maistaneeksi mustaa makkaraa, jota olen tähän asti väistellyt, mutta kun kaverit ”käskivät”… Ainoa mikä ihan pikkusen harmitti oli se, ettei voinut osallistua kuin yhteen niistä kolmesta kanavasta silloin lauantaina.
Hyvinvointihan kiinnostaa aina, mutta se rahan tulo on kuitenkin ykkönen ja valitsin sen talousluennon.  En kuitenkaan pettynyt siihenkään, oli ehkä paljolti kertausta mutta hyvää muistutusta tällaiselle jo yli 60 v.  Ja Tampere on kaupunkina juuri sellainen kaupunki, että jos olis pakko muuttaa Pieksämäeltä pois niin Tampere olis Oulun (lapsuuskaupunkini) kanssa vahva ehdokas  asuinkaupungikseni .. Ja pormestarinne mukaan lienee monen muunkin mielikaupunki.

Oikein hyvää, aurinkoista kevättä ja suuret kiitokset teille kaikille järjestäjille ! Ja pyöräkauppiaana toivon sateettomia kelejä koko kesäksi!! Riitta Tenhunen Urheilu-Tenhunen ky Pieksämäki”

”Moi kaikki!
Liiton kunniapuheenjohtaja Ulla Salmi lähetti minulle vielä päivien jälkeen kortin; käsinkirjoitettu, ajatuksella ja arvostuksella lähetetty. Siinä hän kauniisti kiittää koko työryhmää ja tamperelaisia upeista päivistä. Hän totesi, että heidän paluumatkansa ”ruodinnan” tulos oli, että kaikki meni nappiin!

Näin on! Tällaisella palautteella on suuri merkitys ja uskon, että kaikki arvostamme sitä erityisen paljon. Ulla on laajalti tekemisissä erilaisten tahojen kanssa ja tällainen viesti leviää! Ulla on aito, kannustava ja ajan tasalla nykypäivän suhteen. Voi kunpa kaikki saisivat olla tuollaisia 80-vuotiaina. Halikiitokset mun puolesta kaikille! Anne Auramo”

Lämmin kiitos kaikille Valtakunnallisten Yrittäjänaispäivien osallistujille ja järjestäjille! Ensi keväänä tavataan Porvoossa!

järjestäjien puolesta Eija

Valtakunnallisten Yrittäjänaispäivien luennoitsijoiden materiaalit:

Marja-Liisa Manka: Työn ilo

Heikki Pöri: Toyota

Päivi Myllykangas: Niin kuin olemme me, ovat myös ajat

Tytti Laine: Nainen yksinyrittäjänä

Simo Setälä: Kannattavuus ja kasvu

Susanna Myllymäki: Kuitukuu Oy tuo iloa arkeen

Satu Norhomaa: Nainen sijoittajana

Liisa Seppälä: Pöyrööt

Tapahtumat
Yhteystiedot

Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry
Pellavatehtaankatu 12 C
33100 Tampere

info(a)tampereenyrittajanaiset.fi
03 212 6713 (huom. toimistollamme ei ole palkattua henkilökuntaa, vaan puhelut ohjautuvat hallituksen jäsenille)

Y-tunnus 0159671-3